Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, acord de principiu cu noua echipă! Clubul l-a convins să semneze

Marius Şumudică, acord de principiu cu noua echipă! Clubul l-a convins să semneze

Campionate

Comentarii

Marius Şumudică (50 de ani) revine pe bancă după ce a plecat de la CFR Cluj. Antrenorul s-a înţeles cu o nouă echipă în Turcia, unde le-a mai antrenat pe Kayserispor, Gaziantep FK şi Rizespor. Şumudică a ajuns la un acord de principiu cu Yeni Malatyaspor, anunţă presa din Turcia.

Yeni Malatyaspor l-a convins pe Marius Şumudică, antrenor cu care a ajuns la un acord de principiu, potrivit presei din Turcia. Marius Şumudică era liber de contract de câteva săptămâni, după despărţirea cu scandal de CFR Cluj, club pe care l-a antrenat din iunie până în august 2021, în 15 meciuri cu o medie de 1,87 puncte câştigate pe meci.

Marius Şumudică, acord de principiu cu noua echipă! Revine în Turcia

Rămas liber de contract după plecarea de la CFR Cluj, Marius Şumudică nu duce lipse de oferte. Recent, antrenorul a fost dorit la FCU Craiova 1948, dar a refuzat oferta lui Adrian Mititelu după ce s-a aşezat la masa negocierilor cu echipa din Bănie. Totuşi, se pare că Şumudică nu stă mult fără echipă, după ce şi-a făcut un nume în campionatul din Turcia.

Presa turcă scrie că Marius Şumudică s-a înţeles cu Yeni Malatyaspor, cu care as ajun la un acord de principiu pentru banca tehnică. Sursa citată nu oferă detalii despre contractul oferit lui Şumudică sau ce salariu va avea antrenorul, dar antrenorul e gata de o nouă aventură în "Ţara Semilunei". Yeni Malatyaspor e a patra echipă din prima ligă turcă, dacă mutarea se va oficializa.

Până să ajungă la Yeni Malatyaspor, Marius Şumudică le-a mai antrenat în Turcia pe Kayserispor, din vara lui 2017 până în mai 2018, pe Gaziantep FK , din iunie 2019 până în ianuarie 2021, dar şi pe Rizespor. La Rize, Şumudică a avut cel mai scurt mandat, din ianuarie până în martie 2021.

  • 2 - două trofee are Marius Şumudică în palmares ca antrenor, titlul în Liga 1 şi Supercupa României cu Astra

Afla mai multe despre: marius sumudicayeni malatyasporturciaechipaacord 

viewscnt
Articole similare