Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şoc la Dinamo! "Câinii" îl pierd pe "magicianul" de la mijlocul terenului după câteva luni. Vedetele aduse pe salarii uriaşe s-au săturat

Şoc la Dinamo! "Câinii" îl pierd pe "magicianul" de la mijlocul terenului după câteva luni. Vedetele aduse pe salarii uriaşe s-au săturat

Dinamo București

Comentarii

Situaţia disperată de la Dinamo afectează şi lotul condus, pentru moment, de Cosmin Contra. Plecarea antrenorului de pe banca tehnică ar putea fi doar începutul. Mai mulţi jucători iau în calcul să-şi depună memorii, pentru a deveni liberi de contract, printre care şi Borja Valle (28 de ani), anunţă presa din Spania.

Salariile mari, restanţele financiare şi dificultăţile de la Dinamo au dus la tensiuni în tot clubul. Conducerea are promisiuni neonorate, jucătorii sunt debusolaţi şi cu moralul la pământ, Cosmin Contra a anunţat că doreşte să plece, în timp ce DDB critică metodele lui Pablo Cortacero şi ale celorlalţi conducători. 

Cornel Dinu sare la gâtul spaniolilor de la Dinamo: ”Seamănă cu încercări de tâlhărie la drumul mare”

Dinamo poate pierde fotbalişti pe care abia i-a transferat. Borja Valle ar putea deveni liber de contract, anunţă spaniolii

Problemele de la Dinamo au ajuns până în Spania, ţara natală a lui Pablo Cortacero şi Rufo Collado, ibericii care au încercat să preia Almeria, înainte de a ajunge în "Ştefan cel Mare". 

Jurnaliştii spanioli au aflat despre problemele financiare şi de promisiunile neonorate de la Dinamo Bucureşti. După ce publicaţiile AS şi Marca au scris despre situaţia de la clubul de tradiţie din România, jurnaliştii de la Lavozdegalicia.es au descris care e situaţia "coloniei spaniole" de la Dinamo. 

Printre informaţiile publicate, sursa citată a susţinut că "magicianul" lui Dinamo de la mijlocul terenului, Borja Valle, ar fi pregătit să-şi depună un memoriu, pentru a deveni liber de contract. 

Fotbalistul spaniol nu a primit niciun salariu de la venirea în septembrie la Dinamo şi ia în considerare plecarea: "Iluzii, rezultate slabe şi lipsă de profesionalism. Borja Valle a scris pe reţelele de socializare următorul mesaj <<Problemele nu se văd, dar există. Continuăm să le înfruntăm>>. 

Deşi acum a refuzat să explice situaţia, fotbalistul nu a primit niciun salariu din septembrie, astfel că se gândeşte să apeleze la FIFA şi aşteaptă să devină liber. La fel gândesc şi alţi coechipieri", a scris sursa citată. 

Este al doilea fotbalist despre care presa din străinătate susţine că vrea să plece. Recent, jurnaliştii polonezi au anunţat că Janusz Gol caută o cale de scăpare de la Dinamo. 

De la sosirea la Dinamo, Borja Valle a jucat în şapte meciuri şi a marcat trei goluri. De-a lungul carierei, mijlocaşul a mai fost la: Ponferradina, Celta Vigo B, Ourense, Real Oviedo, Deportivo La Coruna şi Elche. 

Proporţiile dezastrului de la Dinamo! Cosmin Contra a dat bani în locul spaniolilor. Antrenorul a anunţat plecarea unui personaj din proiect: "A fost îndepărtat"

Cosmin Contra a anunţat că vrea să plece de la Dinamo. În ce condiţii se desparte de "câini"

"Dispariţia" lui Pablo Cortacero de la Dinamo doar a agravat problemele din club. Cum banii promişi au întârziat să apară, neliniştea a apărut în cadrul echipei. Luni, Cosmin Contra a anunţat, pentru prima dată, că vrea să plece de la Dinamo, după ce a transmis că s-a simţit păcălit de conducători. 

Cosmin Contra a anunţat că nu-şi va da demisia, ci îşi doreşte să ajungă la o înţelegere amiabilă cu spaniolii. 

Cosmin Contra vine marţi, de la 19:30, la Telekom Sport 1. Dezvăluiri incendiare despre situaţia de la Dinamo!

VIDEO | Golul superb cu care Borja Valle a rămas în istoria Ligii 1

Afla mai multe despre: borja valle dinamoborja valletransferuri dinamodinamo bucurestisituatie dinamocosmin contra dinamocosmin contra plecare dinamosalarii neplatite dinamoborja valle plecare dinamo 

viewscnt
Articole similare