Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei echipe de tradiţie se îngrămădesc să ia un fotbalist cu 49 de minute la FCSB! Transferul în Superliga costă: "Cine plăteşte discută cu el"

Trei echipe de tradiţie se îngrămădesc să ia un fotbalist cu 49 de minute la FCSB! Transferul în Superliga costă: "Cine plăteşte discută cu el"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a dictat o plecare după remiza cu Nordsjaelland, iar trei echipe sunt pe urmele fotbalistului pedepsit de conducător.

UTA, U Cluj şi Petrolul au făcut coadă pentru fotbalistul de la FCSB: "Cine plăteşte discută cu el"

FCSB a terminat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa daneză Nordsjaelland, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League. Valentin Gheorghe (26 de ani) a fost introdus în repriza a doua, l-a dezamăgit pe Gigi Becali şi acum i se caută o nouă echipă

Ordinul lui Gigi Becali a venit într-o perioadă în care atacantul lateral oricum a jucat puţin. Vali Gheorghe are doar 49 de minute jucate în acest sezon, după ce a revenit de la Ümraniyespor, iar trei echipe de tradiţie îl vor pentru restul stagiunii. 

Însă, mutarea nu se va face în orice condiţii. FCSB vrea să obţină şi o sumă de bani pentru cedarea lui Vali Gheorghe, care mai are contract până în iunie 2026. 

"UTA, U Cluj, Petrolul... Cine plăteşte poate discuta cu el, cine plăteşte transferul. Împrumut gratis, asta nu... Toată lumea s-a obişnuit să ia jucători împrumut de la noi şi să nu-i folosească", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Şi Andrei Cordea a fost "clientul" lui Gigi Becali

În intervenţia de la Orange Sport în care Gigi Becali a transmis că Vali Gheorghe e liber să plece, finanţatorul FCSB l-a criticat şi pe Andrei Cordea, căruia i-a transmis că are un loc asigurat pe banca de rezerve. 

Însă, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, MM Stoica, e de părere că fotbalistul îşi poate recâştiga statutul în echipă. 

"Nu e prima dată la Cordea şi a mai jucat", a adăugat conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica, pentru Orange Sport.  

În această perioadă, FCSB negociază şi plecarea lui Malcom Edjouma, care e tentat să plece în Serie B, la Bari. 

 

Afla mai multe despre: vali gheorghe fcsbgigi becaligigi becali vali gheorghemihai stoica 

viewscnt
Articole similare