Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Franţa a început spectaculos Cupa Mondială de Rugby! A învins tripla campionă, Noua Zeelandă, în partida de deschidere, în direct pe Orange Sport 1

VIDEO | Franţa a început spectaculos Cupa Mondială de Rugby! A învins tripla campionă, Noua Zeelandă, în partida de deschidere, în direct pe Orange Sport 1

Rugby

Comentarii

Franţa a început spectaculos Cupa Mondială de Rugby, pe care îl găzduieşte. A învins tripla campionă, Noua Zeelandă, în partida de deschidere, scor 27-13, într-un meci transmis pe Orange Sport 1.

Cupa Mondială de Rugby a debutat pe Orange Sport

A fost o ceremonie grandioasă la deschiderea Cupei Mondiale de Rugby. Pe celebrul Stade de France, preşedintele Emmanuel Macron a fost însă fluierat. În schimb a făcut senzaţie Haka neo-zeelandezilor.

All Blacks a început în forţă şi pe teren. În minutul 3, Telea a reuşit primul eseu al partidei. 

Gazdele au avut replică. Thomas Ramos a fost în zi de şut. A transformat 3 dintre cele 4 lovituri de pedeapsă şi naţionala Cocoşului Galic a intrat în avantaj, 9 la 8 la pauză. 

Telea a lovit la fel şi în repriza a doua. În acelaşi minut 3, aripa neo-zeelandezilor a făcut dubla. 

Primul eseu pentru francezi a venit la timp. Penaud a finalizat spectaculos acţiunea gazdelor, iar Ramos a transformat.

Fundaşul francezilor a transformat la foc automat, iar Jaminet a reuşit un eseu spectaculos pe final. S-a terminat 27-13 pentru Franţa, iar neo-zeelandezii au suferit prima înfrângere din istorie în grupele unei Cupe Mondiale. 

Cupa Mondială de Rugby se vede integral pe canalele Orange Sport, între 8 septembrie-28 octombrie.

Afla mai multe despre: cupa mondiala rugbyfranta noua zeelandaromania cupa mondiala 

viewscnt
Articole similare