Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Revenire uriaşă la CFR Cluj! Ajunge preferatul lui Dan Petrescu şi al conducerii: a câştigat trei titluri în Gruia şi întăreşte campioana

BREAKING NEWS | Revenire uriaşă la CFR Cluj! Ajunge preferatul lui Dan Petrescu şi al conducerii: a câştigat trei titluri în Gruia şi întăreşte campioana

CFR Cluj

Comentarii

Campioana României, CFR Cluj, a primit o veste excelentă, într-o perioadă în care clubul se află într-o situaţie dificilă. După presupusele probleme financiare, Dan Petrescu a reproşat că cerinţele sale pentru acest sezon nu au fost respectate. În tot acest timp, un personaj-cheie de la CFR Cluj revine în club, conform anunţului făcut de conducere.

Sunt zile decisive la CFR Cluj. Dan Petrescu a anunţat că-şi va lua câteva zile de pauză, pentru a se gândi la cum va arăta viitorul său, alături de actuala echipă sau departe de aceasta, dacă va accepta una dintre ofertele venite pentru el. Totuşi, o revenire importantă la CFR Cluj l-ar putea face să accepte să continue în Gruia. Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a oferit detalii în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

La CFR Cluj revine omul care a stat în spatele ultimelor trei titluri! Marian Copilu a apărut după probleme avute

Istoria recentă a clubului CFR Cluj a fost influenţată de câteva nume-cheie din jurul echipei. În timp ce Dan Petrescu a construit o echipă care a cucerit trei titluri la rând în Gruia, din conducere s-a remarcat Marian Copilu, conform informaţiilor oferite de oamenii din fotbalul românesc. 

Marian Copilu este omul preferat atât de Dan Petrescu, dar şi de patronul lui CFR Cluj, şi ar fi fost cel care a luat toate deciziile în ultimii ani, de la transferuri sau politica din club. 

Acum, omul de încredere din Gruia revine, după o perioadă de absenţă, din cauza unor probleme personale. Anunţul a fost făcut de oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco: "A fost o pierdere mare că nu a fost acolo, dar trebuie înţeles, pentru că a avut o perioadă extrem de dificilă, care durează de şase meciuri. Va reveni. A depăşit aceste momente. Revine şi vom fi din nou toţi împreună. Şi cu el, şi fără el tot existau discuţii faţă de ce s-a întâmplat la partida cu Gaz Metan. Patronul a luat decizii consultându-se şi cu el", a declarat Marius Bilaşco pentru Telekom Sport. 

CFR Cluj a fost la un pas să-l piardă pe Dan Petrescu! "Bursucul" l-a sunat pe Nelu Varga: "Am trei oferte"

Îl poate face Marian Copilu pe Dan Petrescu să nu mai plece de la CFR Cluj?

Marian Copilu este cel care l-a readus pe Dan Petrescu la CFR Cluj, din China, în 2018, după ce cei doi au mai lucrat şi la Unirea Urziceni. Personaj influent în cadrul clubului din Gruia, Copilu ar putea fi cel care detensionează situaţia de la CFR Cluj. Revenirea în Gruia coincide cu perioada în care "Bursucul" se va gândi asupra viitorului său. Recent, presa din Italia a anunţat care e antrenorul care l-ar putea înlocui pe Dan Petrescu pe banca lui CFR Cluj. 

"E de cel puţin trei ani jumătate aici. A fost persoana care a condus clubul. Din păcate, a trecut printr-o perioadă extrem de grea. Eu consider că e o persoană puternică. A lipsit de la echipă tocmai din cauza problemelor personale. Se va întoarce, probabil, în zilele următoare. E mai bine, va reveni, am vorbit cu el. Tot timpul a fost persoana cheie, pentru că el a gestionat multe momente. A fost lângă patron, lângă Dan Petrescu. Ştim aceste lucruri", a mai spus Marius Bilaşco. 

Marian Copilu a ajuns la CFR Cluj în 2017, atunci când i-a preluat atribuţiile lui Iuliu Mureşan, un alt nume important din istoria echipei din Ardeal. 

Din acel moment, Copilu s-a implicat total în deciziile luate pe toate planurile, fiind unul dintre oamenii de bază ai lui Nelu Varga. Din 2017 şi până în prezent, CFR Cluj a câştigat trei titluri de campioană şi a reuşit să ajungă în 16-imile Europa League, în sezonul trecut. 

Relaţii tensionate la CFR Cluj. Nelu Varga, serie de reproşuri pentru Dan Petrescu. Ce nemulţumiri are patronul campioanei României

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescumarian copilumarian copilu cfr cluj 

viewscnt
Articole similare