Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, enervat de Pochettino: "Păi nu ziceai asta până acum o lună!?" Cum l-a impresionat Guardiola: "E un mare campion!" | VIDEO

Dan Petrescu, enervat de Pochettino: "Păi nu ziceai asta până acum o lună!?" Cum l-a impresionat Guardiola: "E un mare campion!" | VIDEO
Comentarii

Manchester City şi Tottenham au oferit meciul anului în Champions League, în direct pe Telekom Sport 1. Cetăţenii s-au impus cu 4-3, însă Spurs e echipa care a obţinut calificarea în semifinale, graţie victoriei din tur , scor 1-0.

Şi fotbalul românesc a fost conectat la tot ce s-a întâmplat pe Etihad Stadium, iar Dan Petrescu s-a declarat amuzat de reacţia lui Mauricio Pochettino, de la final, după ce Tottenham s-a calificat în semifinale graţie sistemului VAR, care i-a anulat golul de 5-3 lui City, reuşit în prelungiri. Asta după ce la finalul meciului tur acelaşi Pochettino critica VAR-ul, după ce City beneficiase de un penalty.

Petrescu s-a arătat impresionat în schimb de modul în care a reacţionat Pep Guardiola după înfrângere.

"Ce mi-a plăcut mie cel mai mult e că acum o lună antrenorul lui Tottenham era revoltat împotriva VAR-ului, cine a inventat acest lucru, strică fotbalul, strică plăcerea, entuziasmul. Peste o lună, VAR-ul l-a adus în semifinalele Champions League. După meci, declaraţia lui că am stat la VAR. Păi până acum ziceai că nu vrei VAR, acum?



După aceea, Guardiola, declaraţie senzaţională după meci: felicit Tottenham, a fost echipa mai bună, cu toate că după părerea mea nu e adevărat, şi susţin în continuare VAR pentru că vreau ca dreptatea să fie pe teren. Fair-play. Asta mi-a plăcut cel mai mult la meciul ăsta, ce a declarat Guardiola, un adevărat campion.

Pochettino, care nu voia VAR, nu înţeleg de ce, acum l-a calificat VAR şi nu ştiu ce mai zice.

Pentru mine VAR e cel mai important pentru că, chiar dacă mai stai un minut, două, vezi adevărul şi nu mai sunt probleme.

Sper şi la noi în România să vină cât mai repede VAR să evităm toate problemele care sunt. Eu din minutul 1 am zis că vreau VAR.

Eu ştiu când am plecat din România că s-a spus că va fi. Dar eu încă nu îl văd. Până nu-l văd, nu cred",
a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescupochettino 

viewscnt
Articole similare