Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ venit de nicăieri! Idolul tribunelor, aproape de revenirea la FCSB. Lovitura cu care Gigi Becali întăreşte "primul 11"

Anunţ venit de nicăieri! Idolul tribunelor, aproape de revenirea la FCSB. Lovitura cu care Gigi Becali întăreşte "primul 11"

FCSB

Comentarii

FCSB, club care le-a oferit a doua şansă unor jucători precum Adi Popa, Cristi Tănase, Alexandru Bourceanu, Mihai Pintilii sau Raul Rusescu, ar putea profita şi s-ar putea întări în poartă. Presa din Cehia anunţă că situaţia lui Florin Niţă, de la Sparta Praga, a rămas neschimbată, şi că acesta ar putea fi ultimul său sezon la echipă.

Gigi Becali este adeptul revenirilor la FCSB. Înaintea acestui sezon, Toni Petrea s-a despărţit de Laurenţiu Reghempf şi a venit principal la echipă, în timp ce Thomas Neubert a fost readus pentru a-i pune pe fotbalişti la punct cu pregătirea fizică. Cei doi s-ar putea reuni, în acest sezon, şi cu portarul lui lui Sparta Praga, Florin Niţă, care, la 33 de ani, a ajuns într-o situaţie care nu-i convine. 

Cale liberă pentru transferul lui Florin Niţă la FCSB! Ce moment aşteaptă Gigi Becali

Florin Niţă, care a fost dorit de Gigi Becali în această primăvară, pentru a nu a mai avea emoţii cu Andrei Vlad în poartă, riscă să nu mai prindă nici banca de rezerve la Sparta Praga. Portarul român nu a jucat în niciun meci din acest sezon, după ce a pierdut locul de titular în cel trecut, iar în vara următoare rămâne liber de contract. 

Jurnaliştii din Cehia anticipează o plecare a lui Florin Niţă de la Sparta Praga, în condiţiile în care Milan Heca şi Dominik Holec sunt preferaţii conducerii. 

În acest condiţii, Gigi Becali ar putea semna cu Florin Niţă în această iarnă, când portarul va intra în ultimele şase luni de contract, urmând ca fotbalistul român să ajungă la FCSB în iunie anul următor: 

"Portarul Spartei Praga, Florin Niţă, îşi doreşte să rezolve situaţia actuală cât mai curând. În sezonul trecut a trecut pe bancă direct din poartă. Chiar şi aşa, chiar dacă a jucat în ultimele trei meciuri din stagiunea trecută, statutul său de la echipă nu s-a schimbat. Apoi, poziţia sa a fost slăbită prin venirea talentatului portar Diminik Holec. Acesta chiar a ratat un transfer la Minnesota, după ce Sparta Praga s-a împotrivit, ceea ce arată că el poate fi viitorul portar al echipei. 

Toate aceste mutări sugerează că Florin Niţă nu va mai avea loc nici pe banca de rezerve, ceea ce va grăbi revenirea sa în România, în special la FCSB, de unde a venit în 2018. Florin Niţă mai are contract cu Sparta Praga doar până în vara anului următor", notează Efotbal.cz.

  • Buziuc, Briceag şi Sergiu Buş sunt cele mai importante transferuri făcute de Gigi Becali la FCSB, în această vară, în timp ce Bălgrădean, Gnohere, Momcilovic şi Adi Popa au plecat. 

Gigi Becali a anunţat, în iarnă, în ce condiţii vine Florin Niţă la FCSB

Se pare că planul lui Gigi Becali de a-l readuce pe Florin Niţă la FCSB are şanse de reuşită. În iarna trecută, finanţatorul FCSB anunţa că-l va aduce pe portar doar din postura de fotbalist liber de contract, dar şi dacă fotbalistul va accepta un salariu mai mic faţă de cel încasat în Cehia. 

“Florin Niţă poate veni la noi oricând. De ce? Niţă este jucătorul nostru, al familiei noastre. Pentru că el a spus <<Nu merg în România să joc>>. Că l-au contactat mulţi, ăştia de la CFR. Nu a acceptat pe nimeni din România, ci numai la Steaua. El oricând este binevenit la noi. Pentru că Florin Niţă nu e nici ca Alexandru Chipciu, nici Nicolae Stanciu, el a zis <<Numai la Steaua merg>>. Şi atunci el este binevenit la noi, oricând”, a declarat finanţatorul FCSB, Gigi Becali, pentru Telekom Sport.

  • 2 titluri de campion a cucerit Florin Niţă cu FCSB, plus o Cupă a României
  • 117 de meciuri a jucat Florin Niţă pentru FCSB, unde a ajuns în 2013

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbflorin nita sparta pragatransferuri fcsbgigi becali transferuriflorin nita fcsbvenire florin nita fcsbgigi becali transferuri 

viewscnt
Articole similare