Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Face acum vizita medicală şi semnează pe doi ani! Vedeta FCSB a plecat şi va lua 500.000 de euro: transfer total neaşteptat pentru Gigi Becali

NEWS ALERT Face acum vizita medicală şi semnează pe doi ani! Vedeta FCSB a plecat şi va lua 500.000 de euro: transfer total neaşteptat pentru Gigi Becali

FCSB

Comentarii

FCSB are de rezolvat o problemă importantă în centrul apărării, acolo unde a rămas în doar doi fundaşi centrali, Iulian Cristea şi George Miron. Mihai Stoica este cel însărcinat de Gigi Becali să găsească soluţii, după ce Bogdan Planic a plecat de la FCSB. Între timp, la două luni după ce a părăsit echipa, sârbul şi-a găsit un nou club, cu care va semna un contract pe doi ani şi unde va încasa 500.000 de euro anual.

Bogdan Planic a plecat de la FCSB şi se transferă la Goztepe, anunţă presa din Turcia. Va avea un salariu de 500.000 de euro

Se pare că perioada în care a fost şomer s-a terminat pentru Bogdan Planic. Fostul fotbalist de la FCSB, club de la care a plecat cu scandal, va juca în Turcia în acest sezon. Informaţia a fost dezvăluită de presa din "Ţara Semilunei", care susţine că transferul va fi oficializat în curând. 

Clubul din prima ligă a Turciei, Goztepe, i-a oferit lui Bogdan Planic un contract valabil pe doi ani şi un salariu de 500.000 de euro anual, iar fostul fundaş al FCSB va semna, după ce va trece vizita medicală: "Înţelegem că fundaşul experimentat a ajuns la Izmir şi va semna un contract după ce va efectua vizita medicală. Goztepe a ajuns la un acord cu Bogdan Planic, care a plecat de la Steaua Bucureşti (n.r. - FCSB)", notează Sonkaleizmir.com. 

Mansettespor.com a anunţat şi cifrele transferului lui Bogdan Planic: "Bogdan Planic îşi doreşte ca transferul să se finalizeze cât mai curând. Goztepe s-a înţeles pentru un contract pe doi ani şi în schimbul a 500.000 de euro salariu pe an". 

Spre finalul contractului cu FCSB, Bogdan Planic a fost dorit şi de alte cluburi din Turcia, iar după ce şi-a reziliat unilateral contractul cu FCSB a negociat şi cu Maccabi Haifa. 

Gigi Becali a anunţat că-i va face viaţa grea lui Bogdan Planic

"A venit cineva că dacă să terminăm conflictul cu 250 de mii de euro. Asta i-am propus atunci, îţi dăm 250 de mii de euro, să joci până la final. Dar, după ce a făcut ce a făcut, nu mai accept niciun fel de înţelegere. Să plătească 10 milioane cine îl ia, că aşa are clauză", a declarat, furios, Gigi Becali. 

Dacă Bogdan Planic va semna cu Goztepe, decizia finală va fi luată de FIFA, dar Gigi Becali e încrezător ca va fi despăgubit cu suma cerută. 

  • 92 de meciuri a jucat Bogdan Planic pentru FCSB

 

Afla mai multe despre: gigi becalibogdan planictransfer bogdan planicgigi becali transferuritransferuri fcsbgigi becali fcsbbogdan planic goztepe,  

viewscnt
Articole similare